кадър bTV  Редактор: БСП ще имат по-висок резултат на изборите от очакваното.

...
кадър bTV  Редактор: БСП ще имат по-висок резултат на изборите от очакваното.
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев, БСП: Интересно ми е защо хората гласуват за „Има такъв народ”. Кой им е лидерът, кой е говорителят?

кадър bTV  

Редактор: 

Българска социалистическа партия ще имат по-висок резултат на изборите от предстоящото. Това сподели в „ Лице в лице ” по bTV Драгомир Стойнев. Той позволи, че е допустимо даже социалистите да бъдат първа политическа мощ.

„ Много ми е забавно за какво хората гласоподават за „ ИТН ”. Аз не знам кой е там водачът, кой е представителят? При Българска социалистическа партия това е ясно ”, сподели Стойнев и дефинира партията като предвидимата и нужната смяна. . Според него, при ръководство на Има Такъв Народ балонът с упования към нея ще се спука и ще настъпи безпорядък.

Консолизацията на лявото няма да стане за едни избори, разяснява той. „ Трябва самообладание. Вървим в вярната посока ”, съобщи Стойнев. „ По-възрастните хора помнят Жан Виденов като почтен човек ”, сподели той във връзка завръщането в политиката на някогашния министър председател, само че предвижда, че няма да има огромен триумф на изборите. По тази причина левите симпатизанти не би трябвало да се подвеждат.

Бившият енергиен министър сподели, че като експертност служебното държавно управление е по-добро от това на ГЕРБ. Стойнев обаче предизвести настоящия кабинет да внимават за политически „ бомби ” като тази с подслушването. „ Ако данните за подслушване се окажат правилни, ГЕРБ в действителност нямат място в политиката. Ако обаче не са, казусът е на служебното държавно управление ”, разяснява социалистът.

„ Нито един миньор не би трябвало да остане без приходи ”, сподели Стойнев и добави, че за жалост ръководството на ГЕРБ не е направило нищо, с цел да приготви страната за прекосяване към изискваната от Европейски Съюз зелена сила. „ Аз познавам миньорите, те са почтени хора. Не може да ги лъжеш, вместо да им кажеш истината в очите ”, разяснява той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР